Followers

Pages

Wednesday, March 24, 2010

peristiwa selepas fluids2!!!

After my fluids paper..seperti yg telah dijanjikan,kami pn berjaya g tgk alice in wonderland at Pavilion.i was sooo excited to see this movie.wanna know y?coz ada johnny depp.my fav tu.huhu.anne pn ada.lets talk about the movie sket.

the movie cam a bit slow la i think.sbb aku sempat mengantok.xtaw la sbb mata aku yg kebengkakan ni kan yg menyebabkan aku mengantok.plus bibir bengkak sebelah lg.ngeh.abaikan.m over wit that.plus tgk cite2 sdey ms b4 grk.mmg lg bengkak la mata.hahaha...bygkan aku tgk cite kuch2 hota hai ngn kabhi kushi.marathon bhai!xnak kalah!hahaha..aku rasa nk nangis puas2.bia hbs semua rasa skt dlm hati. (-_-') ni bkn cite psl movie dah ni.ngeh.

back to the topic,i think dis movie cam xd la best sgt.biase je.tp die nye graphic mmg care.tp kdg2 nmpk cam katun gak.n white princess tu cam klaka sket tp cam x berenti menari naek meluat plak aku.hahaha..cara johnny depp jln x ubah mcm cara dia jln dalam pirates of carribean.haha...tp cara die ckp laen sket.of course la kan.sbb dlm cite ni die jadi madhatter dan seorg yg mcm ssh sket nk control perasaan die.

alice dlm cite ni cam cool~ I LOIKE!hoho. :D

psl cat yg can dissappear tu,at first i tot die cam jahat.sbb die cam penuh misteri.hehe.rupenye x.dun blame me la.aku mmg x pnah tgk cite katun die mase kecik2 dulu.hehe.
yg red queen tu xle blah kejam die.sme meja xnk ade kaki kan.nk monyet je jadi kaki.haha.sian btul.sungguh la kejam.hahahaha..saiko at the same time.

byk sgt la nk ckp.korg tgk a sendiri k.tp pada aku overall..klo nk rate..aku bg 6/10.hehe.sbb aku x brp ske sgt ah.xtaw la klo aku xd mood ke ape ke.huhu.lihatlah ini gamba!!!taraaa~~~
kitorg amek gamba ms dah hbs movie.(nmpk x bibir aku lebam tu.haih).sbb lupe nk amek ms mule2.dgn aku yg muke ngntok nye,n cam xd mood.sian die.sampai tego2 aku ok ke x.apsal nmpk cam sdey.huhu.aku ckp aku tgk cite hindustan td.sampai nanges2.mmg btul pn.smlm merupakan hari emo sedunia.dan drama sedunia juga.mase sebelum start movie,dayah call.die ade kat mcD sg besi.
"$&^$%^*((&(*(*_(_)*&%^$%#$@#%#@$%^*(& sape tu weh?"
aku hanya reply "bia ah die.aku da mls nk amek taw.ikut die ah."
aku taw dah rutin dia hari2 skarang mmg itu.bgs la..seseorang yg lbey baik dari aku.yg jauh lbey jinak klo nk compare dgn aku.yg x memberontak.yg bkn kepala batu.good 4 u la..i wish u a happy life wit her..moga2 kekal..jgn jadi cam kite.jage elok2..budak tu baik.. :)

nuruz : sape call?
me : dayah call...kawan i..
nuruz : owh.nape?
me : x..die nmpk ____ kat sg besi ngn _____
nuruz : owh..
me : hm..
nuruz : jgn nangis..
me : (sambil bukak spek 3D dan tnjuk mata pada dia)mane de lah!nangis lah??msti la x.. :)
nuruz : bgs :)
aku sedikit rasa bersalah pada nuruz sbnarnye sbb aku cam obviously down sampai die sndri bole nmpk.haih~
tp after movie,kami xmo kalah pada emosi dan segalanya,kami mengambil keputusan utk lalu jalan MRR2,n cari kedai makan yg bwh pokok dan order mee goreng.hahahahahaa...alkisahnya,sesat trus. ;p
last2 msk jln kampung mane tah.trus tertembus kat balakong.then lepak la kat ABS.jgn judge trus!nnt dulu!kdai tu bknnye jual ABC je.nama kedai je camtu.sbnarnye tu kdai mamak.hoho.lepak sampai kul 3 gak la kan.mcm2 diceritakan.termasuklah kisah pakai tudung.hehe..
insyaA next sem aku cuba..nuruz kata..slow2 dulu..pakai g class dulu..kuar lek lu..nnt lame2 okay la.. :)
i think so too...insyaA..next sem yeah!aku nk stop sme bnda2 yg aku duk buat skang ni.dah tua dah.nk insaf..hee.. ;D
satu je aku kena ingat..apa2 pun..kembali pada tuhan~moga hati aku lebih tenang..lebih sejuk..x rasa nk mrh2..nk maki..n aku hope aku happy after dis.mintak tlg tuhan..jgn tarik apa2 yg aku ada skarang~ketenangan hati yg ada selepas dihancurkan oleh someone.tp tolong buat aku lupa segala sweet memories yg ada between us.sbb remembering it makes me feel nothin but pain.but i think m okay now.coz aku dah buang segalanya.i now finally have the strength to forget u. :)
e n d
Post a Comment