Followers

Pages

Tuesday, March 2, 2010

edisi soal jawab polis!

ni 2nd time aku di tag.kali ni oleh naan.last time oleh mastot if m not mistaken.mari2 jawab soalan!

1. Adakah anda rasa HOT???
honestly..xpn.aku ase aku bese2 je.tp sentiasa ada motivasi diri to have dat confidence boost.haha..

2. Upload wallpaper p/c / laptop yg anda guna sekrang!

3.cerita pasal gambar
masa ni kat andalus.pe je lg yg bole dibuat kt andalus.shisha la kan bersama kawan2 astena saya mlm tu.haha.yg sblah aku tu my ayam.nama die lisya.org yg plg aku syg selepas mak bapak dan adik2 aku. ;) yg snap d picture mase ni sue.sue ni blogger gak.em.tu je kot.haha


4.Bila kali terakhir anda makan pizza?
kali terakhir mkn pizza masa daiagogo called di suatu ptg yg ujan lebat.last month kot klo x silap.aku byr Domino's Pizza tu for anly 12 ringgit.katenye pizza tu sebagai tanda maaf dari dia.haha...


5.Lagu terakhir anda dengar
Jangan pisahkan.alaa...lagu duet lame tu..lisya psg kt laptop die.last skali kn pakse ngn aku tutup je lagu tu.pening and sayu.


6.Ape yg anda buat selain menyelesaikan tag ni
Tadi baru je lepas tlg lisya buat surat internship die.selain tu baru mandi plus berangan2 nk colour rambut.skang mmg x buat ape2 selain menyelesaikan tag ni dgn bersungguh2..


7.Selain nama sendiri,anda dipanggil nama ape?
org pggl najilaa,nazer,kat umah parents panggil aku Jia.dulu kt skolah aku ade satu nick name mase aku form3.chubby bintang kuneng 12.chubby tu sbb aku gemok dulu.bintang tu xd motif.kuneng sbb aku ske kaler kuneng dulu.12 tu sbb fullname aku ade 12 huruf semuanya.haha...


8.Tag lg 8 org.
1)daiagogo
2)zulnyah
3)mastot
4)asiela
5)a'ai tertelan mic
6)bob hadi
7)amy
8)farah tots


9.siapakah org no 1 kpd anda?
die ni skoolmate aku mase kt STF dulu.bestfren aku.sgt2 kecik suaranya.orgnye on sgt2 kecik.hehe..skang ni nga amek master kt UPM.terer woh die nih.hoho.


10. katakan sesuatu mengenai org no5
pompuan ni.suara mcm tertelan microphone.kuat gile.aku knal kt uniten.byk ckp pompuan ni.klo gossip dgn die mmg x berenti.lagi satu.die ni cam heartless sket.die ade satu konsep hidup. "jgn jadi loser sbb jantan!"girl power!haha...


11. no3 ade hubungan ngn sape?
ngn shimi....sgt la loving couple...jeles i...awww...hahahaha.. ;D


12. bagaimana pula dgn no 4?
aku xtaw plak die ngn sape skang.hahahah...


13. pesanan kepada org no 6
bob..nnt kawen jgn lupe jemput aku...x jemput siap la...aku mrajuk seumur hidup,ngehehe...


14. adakah no 7 dan no 8 mempunyai persamaan?
ade kot.sbb dua2 pn came gurlish.hoho..english kinda blogger.matsaleh..ngehehe..


15. berikan 5 fakta yg anda taw tentang org yg mengetag anda
nandayo :
i)pompuan ni la best buddy aku sampai bile2..
ii)tempat aku meluahkan perasaan x kire apa pn..die msti calm kan aku..syg ko naan.huhu
iii)die ni keje kt site yg smenye laki.die sorg je pompuan.konkrit2..haha..
iv)pompuan ni sempoi.x byk kerenah.x complicated.
v)pandai edit gamba sbb tu die cam femes gile dlm facebook n blog2 nih.hoho.


16. persamaan antara KAMBING dan LEMBU
berbulu,haiwan yg boleh dimakan,biasa disembelih masa hari raya korban.haha.


17. Perasaan anda wat tag ni.
excited kot!haha.tp sumtimes cm lack of idea.haha..


18. Adakah anda tau si razman itu sengal.
ntah.sape razman tu?hahahahaha...


19. GAY or LESS?
LESS!!!! :D


e n d
Post a Comment