Followers

Pages

Sunday, March 21, 2010

ape nk jadi ni?

ape nak jadi ni najilaa..
bile mau sentuh buku?
bile mau stop sme ni?huu..
ntah kenape lah aku sungguh bermain2 ni.aku x sepatutnya pergi smlm..tp aku pergi juge..
padehal dah ade kt coe dah bukak buku..but somehow,aku trus tutup buku selepas 10 mnt menghadap contoh soalan dan buat last minit plan.adoiyai.pengsan~~~~(tp dpt sesuatu smlm.okay la.hahahaha..)
walaupun ramai yg meroyan.termasuklah aku.sungguh xle blah dgn diri sendiri.heh~smpi muke masuk dlm TV dlm tmpt itu kata mereka.aduh.sengal~
mase di atas podium,ade la satu arab ni duduk di tepi podium.die punye high..xle blah..mengarut gile..tp kawan die cool je.comel je menjaga die.hehe.. ;p (mata die hijau babe..haha..sempat borak ngn die kjap je.huu)
pape pn..arini kami dah berjanji mau study bersama2.jgn ada activity mengorat pompuan atau lelaki.hari ni msti clean sbb paper fluids dis tuesday.huhu..xle maen2 dah.cukup la activity maen2 sepanjang 3-4 hari nih.huhu..jgn bukak lagu jay sean mase study,esp mase mlm2.hahahaa...
after fluids,x sbr mau neok alice in wonderland.since b4 movie ni kuar pn aku dah beria nk tgk.skang ni dah suh dia book.mau neok 3D!!!wee~~ ( dulu aku ade janji ngn 'dia' nk neok cite ni.tp since da jdi camni.alah,die msti a da tgk ngn 'org' laen kan.hurm.)
hati aku tenang skang.wpun sumtimes aku rase cam haram.tp so far..aku still bole handle.wpun ke mane2 saje pn mcm nk teringat.tp bile nk jadi camtu je aku trus pk bnda laen.keep on saying to myself yg aku bole je idup ngn org laen without 'u'.wpun aku rase aku kejam.tp aku still teruskan.sbb aku taw 'dia' boleh survive dgn bgs without me.btul x? ;)
mari same2 tanamkan semangat finals.paper aku berderet gak next 2 weeks.thermo 2,manufac,machine design.haih~~xpe2..pas final mau ke perhentian!!! :D dah2.cukup berangan.study dulu.hee.. ;D
e n d
p/s : rindunye kt kamu.blk la cpt. :)
Post a Comment