Followers

Pages

Tuesday, March 16, 2010

pondan!

hari ahad mlm smlm..stress melampau sbb ape pn xtaw menyebabkan aku stadi satu bnda pn x msk.msti korg ckp aku rajin kan?bace dulu smpi hbs..x hbs type lg nih.haha..mstila stadi sbb ade 2 test dlm satu hari.melampau a uniten.aku x pnah dpt skip bnda ni.slalu je ade 3 paper satu hari.2 paper la.taik btul.tp xpe.sbgi student yg amat bgs..aku cuba study.haha~~

alkisahnya 2 tests isnin which is thermo 2 and manufacturing processes.aku cuba study thermo start pukul 8pm di coe cafe.

study..

study....

study.........

dan studyy......

aduh...x masuk2....dang~~~~

mase mula2 sampai coe ade booth bukak..cam jual brg2 askar..okay..abaikan..iklan..eh jgn abaikan..msk dlm kepala..ade cerita berkait..

pukul 10..masih x masuk...asyik wat lawak..jln2..gelak2..ape tah aku buat..mengarut..tiba2 je..klo x silap mase tu dah pkl 12 rasanya.tiba2 lagu rock kapak berkumandang..sudirman ada..jamal abdillah ada..aku siap nyanyi skali lg..haha..nak dijadikan cerita best..dgn aku yg study x msk2 nih..tiba2 je dgr lagu td tu bertukar..bertukar mcm mane??haaa....cam org nga nyanyi live..hahahaha...rupenye abang askar tu yg karok sorg dlm khemah die tu..adoiyai..lagi la pening...lagi la x masuk2..dah tu..boring dgn coe cafe..aku pulang..dan tido..

hari isnin.....

satu bnda pn x msk kepala..dgn manufac x sentuh apa..aku mula study thermo..manufac masih diabaikan..abaikan je..mmg aku kompem bwk toyol..

tepat jam 6..aku gerak ke bm.test manufac. 6.30-7.30. terbaek wok..sejam tu mmg toyol hbs.aku pn dah rasa mcm toyol.

7.40 gerak ke bilik sebelah.test thermo pulak.toyol masih setia bersama aku.aku selit kat dlm kertas jawapan.senang nk belek.

buat thermo...

buat..buat..buat..

"okay..time's up!"

aku sempat btulkan ape yg patut..sbb rasanya mcm ada slh.da bwk toyol pn ada slh lagi.ape la..ngeh..pastu aku lmbt sgt pass up,last skali man yg antakan kertas aku.

selesai...fuhh~~~~lega bhai..rasa cm org alih batu dri atas kepala..haha..

dah kuar...sme org tanye2 lecturer psl jawapan..hannan tanya aku psl soalan tu..camne nk buat..aku pn nk kuarkan toyol aku yg aku bwk msk td..

tiba2...

"shit!!!!!!!!!!!!"

"toyol aku ade slm answer sheets!!!!!!!"

aku lari msk blk dlm kelas tu...cari abang lab yg jage exam kitorg.

me : abang!mane ketas jawapan sme?

abang lab : kat mr Eng lah.

me : abang!toyol saye dlm tu!!!!!

abang lab : astaghafirullah!!!

aku dan abang lab lari..g kat tempat ketas jawapan dikumpul.Mr Eng dah letak dlm envelope okay.......gile siot...abang tu tgk line clear ke x dulu.nasib baek Mr Eng ade kt dlm bilik.ketas tu kat luar.aku dah cuak.menggigil mengalahkan menggigil kat north pole.cuak nye pasal.abang tu kuarkan kertas2 tu sme dari envelope..aku cpt2 carik kertas aku..

fuhh~~~~~

gile la..nasib baik jumpe..gile careless aku..klo kantoi tuh..adoiyai...x ke mati dowh...free2 je aku dpt 0...aiyoyo...

nightmare siot..nightmare.. T_T

bygkan je la klo abang tu xd..shit man...xdpt ku bayangkan..huu...mmg cam pondan.careless,gedik,sengal~~~hengg~~~ (motif slhkan pondan pn aku xtaw.haha)

xmo wat dah pasnih.(hopefully..haha)

e n d
Post a Comment