Followers

Pages

Thursday, August 5, 2010

aku adalah rock star!NOT!

sebenarnya aku memang berangan nk jadi rock star mcm hayley williams.sbb tu aku ske bile beyba pggl aku hayley najiliam.wpun nama ciptaan die tu dah ala2 nama tamil,tp aku x kesah.as long as ade hayley. ;p aku selalu berangan aku wat concert.duk dpn cermin,konon2 pegang guitar,ade mic stand kt dpn,rambut pjg,gelang rock with studs all over,leather pants,singlet.pergh~~~pastu org sme tgk dri bwh.aku lah raja.

berangan nk mampos...haha!

so utk membuktikan aku ni seorang rock star obses wannabe,ini yg aku buat.

last few weeks were the best days in my life coz i get to watch 2 concerts for free!!tx to all my frenz,ayya and naan yg murah hati bg aku free tix.ayya bg aku tix MTV world stage.naan bg saye tix VIP slash yg berharga RM384!!woohooo!!!!

pasal yg slash ni last minit je actually..naan tbe2 called me that morning..hari kames..nk bg tix free g slash.VIP lak tu.kawan die keje firefly tp cam too old for concerts and gigs..so die pass kt naan...untungnya jadi kawan naan..hehe.. ;p

ni slash..the moment die kua,sme org mcm org gile...da la panas kat ctu...dgn ramai org mabuk lg.mulut da la bau liquor..bongok btol.pastu ckp sme nk mencaut.tp bese a tu.concert kan..kitorg dpt duk dpn skali.sme sbb usaha gigih menolak dan bertahan ditolak.taw2 da sampai dpn.haha.dpt tgk dekat,clear and dpt peluh slash!euww~~

ni vox yg mmg tour band die.myles ape tah.ensem ouh~~~ ;p

bassist die...aku xtaw nape aku ske tgk bassist die maen.rasa mcm high plak.hahaha!!

ni 2nd guitar.dia cm x menyerlah sgt.bese2 je..
ni kitorg after concert da hbs.kuyup bkn sbb ujan ye..kuyop sbb peluh..euww~~kn tolak dgn org jgn cerita a sbb sme org mmg berebut nk dpt tmpt dpn skali..naseb baek naan ade.gagah memegang pagar besi tu.so aku pn trus peluk die mcm teddy bear.haha!laki aku pn g jugak tgk slash.die dtg ngn afiq..tp bkn vip la.die duk blakang.hehe...pas hbs,tggu laki aku kua,x kua2.rpenye jamm kt tmpt parking sunway.ape daa.....lame gile..pastu aku g jamm kt serdang,die dtg tgk ngn afiq skali,pastu lepak,pastu tido 2 jam je,pastu esok pagi lab kul 9am,pastu flat!wahaha!

itu kisah slash.ini kisah MTV World stage.

ayya si gadis malang(dats wat she called herself when she missed her bus to penang) yg bg aku free tix to MTV..

hurm..comments on MTV :
  1. hujan.and aku x dpt baju plastic hujan tu sbb aku n ayya smpi lmbt.
  2. orang sgt sgt sgt sgt sgt sgt RAMAI
  3. jumpa ramai budak uniten.n that didn't surprise me at all.
  4. aku dpt direction based on depth of the surf beach.(1.0m)
comments on the performance :
  1. TOKIO HOTEL SUCKSSSSS!(the vox je actually sbb die nmpk pondan)
  2. aku sempat tgk start dari tokio hotel je.
  3. nk tggu artis kua lame gile sampai sme org booooooo bile MC kua.
  4. katy perry best gile!worth it gile aku tggu 1jam die kua.
okay..since katty pery yg plg besh skali..so aku uppload gamba2 die je.hehe.....dari jauh pn masih bole amek gamba..si aai sing along kuat gila.da mcm concert die plak.wahahah!!!


kitorg berempat.tx to che wan yg amekkan gamba.hehe..

comel la baju die......geram aku...last skali die baling kot skirt balet die tu.tp disebabkan aku duk belah tepi(dekat dgn 1.0m),so mmg xd harapan la aku nk dpt skirt die tu.haha!

da abes da.....kitorg chow as soon as katy abes perform...mls nk bersesak2...bajet sme org pn stay tggu wondergirls..rpenye sme org blah gak.wahaha!!!

tu la cerita ceriti psl aku mengidam berangan nk jadi rock star...ko diberi peluang,nk gak jadi.tp bile fikir blk...xpe la..aku lbey rela jadi engineer ke...CEO ke..hehe....klo jadi rock star..nnt da tua blum tentu lg org nk aku buat concert utk diorg kan?hehe...

p/s : update yg agak berterabur sbb da lame x update.
Post a Comment