Followers

Pages

Sunday, August 29, 2010

bila body clock dah tunggang tebalik.

body clock tu ape?body clock tu adalah jam yg letak kat badan.siap gam kat pusat.pecaye ke?

mstilah x.aku taw korg x sebodoh tu.korg mstila fhm je kan.tp aku explain la jugak.buat syarat nk memanjangkan post ni.

body clock tu adalah masa2 korg.contohnya masa tidur yg sepatutnya korg tido,masa jaga.gitu2 la.heh~~x reti nk explain.pandai2 sendiri la faham.

semenjak puasa ni,rasanya aku punya body clock dah mcm body clock kelawar.siang tergantung kat gua,tido.tp aku xd la tido tergantung,n aku tido kt katil.umpaan hanya applied on the time saje ye.nak kate study..bkn study pn.nk kate maen2 tgk tv,mmg ye pn.bace seterusnya :

weekdays

masa tido : 3 or 4am,bgn sahur blk pukul 5.depends.

masa bgn : bergantung kepada kelas.klo rase nk tergantung mcm kelawar lm sket,skip la class.

weekends

masa tido : lepas subuh.

masa bgn : pkl 2.(aku dah immune ngn dak2 yg ske buat bising kat corridor)

x cukup tunggang tebalek ke?aku rase da cukup dah.sbb aku dah termiss test HEAT.lecturer plg hebat skali plak tu.mujibbur.aku xtaw la nape aku fobia sgt ngn die.

so arini..aku bersengkang mate study heat.mcm cuak plak nk test ni.esok xle study da..nk kn g shah alam.ade ms pn siang je.tu pn dah tgh hari sket nk buat onde2.da janji ngn encik nuruz nk wat onde2.heh..wish me luck. ;p

disebabkan aku nga sahur ni(air milo je pn),tbe2 terjumpe plak katun ni.enjoy!slmt sahur!


sengal btol mak ngn anak.

p/s : klo aku jadi PM,aku akan bg cuti masa bulan puasa..bkn raya.setuju?
Post a Comment