Followers

Pages

Tuesday, April 20, 2010

cerita saya semasa di perhentian part 3



bersambung ye..





perjalanan ke long beach mlm itu agak leceh sbb kami sdg merancang to leave someone behind.mls nk bwk sbb nnt byk cerita.so perjalanan mlm tu kami mulakan tanpa boss.sesampainya kami di long beach dgn hajat,kami trus lepak seblah bar ape tah namenye.x ingt.tp bar tu mmg xd kerusi.sme org duk atas pasir laut je.haha.tp ade yg lg best.kusi xd,meja pn xd.concept yg diketengahkan adalah gali lubang berbentuk bulat berdiameter lbey kurang 0.5 meter tp jgn dlm sgt,then letak lilin kt tgh.sterlisshhhh~~tp malangnye kami hanya duduk di tepi2 bar,and atas tikar je.lampu ape kejadah menatang laen mmg xd.hoho.xpela.watpe je pn duk ctu.bkn kitorg minum pn.huhu.

selain tu ade org maen2 ape lg.seperti biase.pondan. ;p

lm dah bertapa di situ...kami chow.lagu2 kt ctu bole thn care gak actually.tp..behave..behave.. dah tua da.kena matang.haha. ;p so kami beralih kat the other side. tibe2 makin sedap plak lagu yg diapasang kat bar tu.kami ape lg..menari.. tp... disebabkan ajim demand nk blaja joget,so aku pn bukak kelas joget dgn lagu BEP bertemankan bintang dan 5 anak murid tambahan.haha.

things been goin so well until.....

kami diserbu.oleh sekumpulan manusia yg kitorg ingt org2 bese.skali..

polis daa....

"polis2..bg IC skang."

pergh..aku ingtkan mcm wakenababe ke kan.tp fikir2 blk mane de kitorg bwk artis.Faizal tahir celup ade la.haha.yg laen sme dugong la,jamaican gay la.haha.kami disuruh duduk dan aku xle blah sbb polis2 ni siap ade camera besar yg terang nk mati lampu die.si Ajim special.siap kn check bag.tu la ajim.sape suh ko bawak beg cam beg tokan dadah.hahahaha.dgn x pakai bajunye.hoho.

selain kitrog,ade lg yg kn thn.dak2 melayu or shud i say malaysian la kan..sme kn thn.foreigner lek je terkinja2 kt bar tu.ngeh.mengapa begitu?patut ke?klo nk siasat soal kesalahan..knp perlu ada diskriminasi.btul?

abaikan.yg penting slps itu kitorg kn wat urine test.sme beratur dgn muka cuak.padehal bukan ade wat slh pape pn.haha.antara yg di KIV jap buat test urine tu fizi,otai n scuby,alasan yg diberi oleh ketua polis.. "wat bazir botol aku je korg nih." smbil tgk diorg atas bwh kiri kanan.haha. size does matter. ;p yg kurus extreme dan mata kuyu contohnye nuruz dan tingtong antara org yg awal wat test.

aku org last.huh.penat gile tggu.da la kn buang air menghadap polis pompuan tu.damnn~~~

selesai session test2 urine kami pulang..dgn lega..kemudian ada perbiincangan ttg apa yg nk dibuat esok pagi.

selesai berbincang~~~~kami decided to go to shark point!!!!

bersambung...

e n d

p/s : bintang2 semasa di perhentian cukup cantik.teringt buku yg aku baca masa nk dekat finals hari tu.nampaknya memang betul hari sudah mau kiamat.kita bila lagi nk bertaubat?

Post a Comment