Followers

Pages

Tuesday, June 21, 2011

ingt korea je ke boleh joget2?malaysia pn bole la! :D


assalamualaikum!

before anything...i nk tanye.who likes K-Pop yawww???
wassup yaww??!!!i dun really like K-Pop yaww....
i sound like a N***a yaww..
ok la.potong crap.i nk ckp psl kumpulan yg baru nk naek ni..

TARAA!!
V.I.P
a.k.a
Versatility in Performance

td i bukak melodi.lps cite bini kedua, came up this K-Pop issue yg dah menular sampai sme org pn tergila2 byg,mandi x bsh sebulan,makan x lalu sampai jd kurus mcm org2 korea dlm video clip tu.ngehss...

so ni la yg dpt diringkaskan psl Malaysian Pop(gituu........)

firstly...ade adam dlm group ni.dlm otak i ols ni kan u ols,klo adam je mmg xyah pk lagu laen dah.msti lagu genre dance music.btoiiii dakkk????so after wawtching the video on melodi td, mmg K-Pop hbs lah u ols!!!

tp btul jugak ape yg Adam ckp..bnda yg tgh laris, y not kite jadikan sebagai inspirasi and maybe we could think of something better.same je la mcm u ols blogging ni kan?zmn tok kaduk dulu mn ade org blog2 ni.tulis surat je lah.tu yg ade surat layang tu.tp bile blog ni dah jd mcm style and boleh tmbh income,sme org pn nk buat kan...gitu la umpamanya...hehe...

i buat blog sbb teruja dgn aktiviti harian sndri.boleh? ;p

tp kan u ols.i bkn nk kutuk.tp ni based on observation ye...skali lg i ulang...OBSERVATION.based on yg i tgk kt melodi ye uols...i nmpk adam kurang sket la dance compared to others.hoho.tp he can dance.maybe ms 2 die cm x ingt step kot.mamat yg dpn skali tu cantek dance moves die. i loike! :D


tgk si adam ni.die pn dah nmpk mcm org korea.hehe..

pape pn.all the best u ols.jgn ingt product malaysia x bgs.lg2 klo KRU production.i think they're gona be fine.sbb kate adam lagu2 diorg still taste melayu.peace!!! ^_^

merci!je t'aime beaucoup! ^_^
Post a Comment