Followers

Pages

Wednesday, June 29, 2011

robot besar yg mempengaruhi najilaa

assalamualaikum everybody...

dah boleh blk kerja ni.but m still here.gonna post some awesome entry. ;p

nah.nk ckp psl movie kesukaan iols je ni..

taraaa~~!!!!!!

TRANSFORMERS : DARK OF THE MOON
i ckp terang..x pnah skali pn i tgk transformers ni n x meremang.i duno wat ta heck is wrong with me but yes..i felt it each time i watch this movie..x kire lah kali ke brp pn.sigh~influence is very bad for children.hehe.

so tonite dah keluar.sape yg g tgk?meh habaq sat kt kami!mlm ni isra' mikraj!pi masjid.jgn p tgk movie.hehe.kidding la.who m i to stop u guys from watching pun..it's just that mlm ni isra' mikraj..so maybe ramai yg nk ke masjid or surau dgr ceramah and other activities yg ada.. :)

me myself?i duk umah je kot.huhu.esok baru p tgk!wah!!x sbr lah u ols!!!!!!peace! :D

rasa mcm nk jerit je kt sam mase tgk movie ni nnt.

"Sam!!!!marry me!!!!!!!!!!i love u sammmm!!!!"

pastu msti kena sepak terajang dgn sme org dlm hall tu. -_-"

anyway..for those yg akan tgk movie ni mlm ni..have fun!jeles je i if i xleh tgk esok.paksa jugak org counter tiket tu jual kt i!x kire.dpt duk kt tangga pn jadilah.

i sound so desperate. -_-"

ok..while i was searching for the transformers poster nk create post ni tbe2 i terjumpa gamba kaabah ni.i duno who the heck yg buat bnda ni.nauzubillah.jauhkan la.maybe he/she x mean pape.tp pd i sensitivity umat islam u really have to be concern lah dude..or babe..or whoever u are..world is getting weirder.dun u think?

do not copy this if u wana make joke out of it.please.ni sekadar renungan.

pape pun..have fun u ols!n gimme feedbacks if u ol dah tgk!

peace! :D

tenkiu!lavyah! ^_^

p/s : dah puas usaha tp perut still mcm ade belon kt dlm?nah.try this! :) slmt mencuba! :)
Post a Comment