Followers

Pages

Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

assalamualaikum..

u ols!hari ni for the first time ever i join sesuatu yg cmni.yela.baru nk up gitu kan.wat a shame.i dun care.hehe.why dun i try something new kan? :)

hehe.nk cite ape ni ye?

ok firstly,i started this blog in 2009.dah lame kan.and masa tu i x fikir pun nk berblogging secara serius coz my posts were all about my personal life.it was back then.tp now dah lain.now ni baru lah i active BW ke sana ke mari.post segala macam bnda merepek. :D

disebabkan i suka merepek,so i'm quite a big fan of YUYU ZULAIKHA. lg satu, i minat sgt kt abg BEN kite ni sbb die always ada idea nk update ape.salute bangat sama kamu abg BEN! ini bukan bodek ye.peace! :D

lg satu,i ske baca blog HANIS ZALIKHA.sbb i ske tgk mane die pegi,activity die,ape die mkn..blablabla..

bile i dah menjelajah kt blog org tu,i wished i had more visitors and followers cam diorg.tsk. T_T.and i think u guys should come and visit me everyday coz my blog has so many interesting topics i update hari2.n kdg2 if i masak something new,u ols boleh la tiru2 sket kan?sometimes i ltk tips mcm mani padi.coz i ske sket bnda2 cmni.hehe.

and i ske gossip jugak.contohnya latest post about the 24million dollar ring.wpun x baru sgt,tp detail kan? :D

so itulah dia..

did i sound a lil desperate? ;p

korg xnk join???jom lah!!! ^_^

tx!lavyah!



Post a Comment