Followers

Pages

Friday, July 8, 2011

kucing dilenyek basikal budak kecik mcm tgh buat cili giling

assalamualaikum..

hye u ol!

arini i nk cerita psl budak kecik yg ske aniaya binatang.or lebih tepat lg..Kucing yg x bersalah.

biasalah budak kecik kan.mn boleh tgk bnda cute sket.msti nk jahanam kan je.sbb rasa curious kenapa bnda tu boleh jd lg cute dr dia.

this crime scene is made by..

I.
najilaa sendiri.


oh yes.jom la bukak pekong diri sndri mase kecik.hehe.

it was a usual afternoon as i recall.mcm biasa la i keluar bermain.basikal ms tu mcm ferrari.vroom2~~now ni budak2 maen CS je kt umah.x syiok lgsg.klo dulu i curi2 kapur cikgu kt skolah sbb nk lukis mickey mouse ats jln dah kira cool.klo now buat cmtu,bkn stakat budak kelas ejek,kucing kurap pn tgk i sblah mate je sambil ckp

"ape la org ni x cool.now org men CS je la."

ok.blk ke cerita asal.ske sgt menyimpang.

ms tgh maen2 basikal tu,my mum pggl suh g beli kelapa kot.i x ingt.so g beli jap.on my back,lalu umah jiran i.name dia Hafizah.ape la cite budak tu agaknye skang ni.huhu.

tiba2 i nmpk ada sekor anak kucing.bulat nye kitten tu u olsss!!perut die gebu2 bulat2 gitu.geram je i tgk!i looked at it for a while then i jln.

but suddenly,i stopped.undur basikal.

LENYEK perut yg gebu tu sambil angkat peace kt camera!hoyeah~~

tanpa rasa bersalah malah rasa seronok bukan maen lg,i lenyek lg sampai kucing tu meronta2 nyawa2 ikan.pastu i lepas.

dlm gamba ciptaan i tu hanyalah rekaan semate2 ye.mn ade drh pn.hehe.

bila i fikir blk.o mak aih.nakalnye.sanggup plak buat cmtu kt kucing.dah la slow2 je i lenyek. :D

tp now ni dah bsr,i xd la wat cmtu.wpun i still bkn dlm category menyayangi binatang,tp i dah x buat dah bnda2 cm dulu.insaf.lgpn dah try da experiment gelek perut tu.i da puas ati. ;p

n i just can't accept the fact that people simply kill animals for pleasure.ade satu yg i tgk sampai skang i xleh lupa was a Japanese woman tembuskan tumit heels dia dlm mata kucing.dat's sooo not cool man...sian kucing tu mengiau x berenti..zalimnya manusia ni kan..haih~

ok la u all.pjg plak post ni.as usual,weekend xleh update.internet illek!so i'll see u guys on Monday!keep in touch yea!

tx everybody.LAVYAH! ^_^

p/s : i hve a friend.die dgr bunyi kucing mengiau dr dlm lubang jamban.terjatuh agaknye.and dia trus flush. "haa.hilang dah bunyi tu." -_-"

santapan hari ini dan weekend dan cuti raya :

cmne nk tangani mslh perut buncit yg mcm ada 5 tayar goodyear?

cuti raya boleh la g ni.
Post a Comment