Followers

Pages

Monday, July 18, 2011

telo busuk itu engkau

assalamualaikum u ols..

today i nk cerita pasal..

HATI BUSUK MACAM TELO BUSUK!


first of all..simple question i nk tanya u ols.

u ols penah x mengalami situasi dibenci oleh org yg berhati busuk tu sampai korg rasa mcm nak gelak je everytime dia buat sesuatu yg overreacted semata2 sbb benci kita?

oh i mmg di situasi tu sejak i create problem(bak kata dia) ngn si tut ni.

i bkn nk mengutuk or ape ok.tp i nk share dgn blogger,ape yg patut kita buat dgn org2 yg x reti2 nk mewangikan hati sendiri ni.

pape pn,jom kite start cite dr awal.

ape yg membuatkan i ckp hati si tut ni lbey busuk dr telo busuk?

alkisahnya begini lah u ols.

i kan menari dr dulu lg.nk dijadikan cerita,i menari dgn ASTENA,salah satu kelab kebudayaan di UNITEN yg top ms dulu..

n nak dijadikan cerita lbey pns lg, i jd la ketua tarian.sbb yg hebat2 ni semua dah tua,grad.so i je la yg tggl.jadilah ketua tarian..punca2 hati si tut menjadi busuk tu bermula begini....

i ni jenis vocal.if i rasa bnda tu slh,i akan ckp.x reti la cium buntut org ni.i akan tegur but in a good manner.ckp elok2 la.xkn la i nk tengking je si tut ni kan.

oh.FYI,si tut ni jawatan die mcm tggi sket la.

semua org kena dgr ckp dia.

wpun slalunya apa yg dia ckp tu

RIDICULOUS.

so yes,mmg i ada tegur dia pasal something.costume.lagu.sbb i rasa apa yg kitorg pakai masa tu mmg outdated.it was my duty utk mengelakkan kami penari nmpk bodoh ats stage.dat's the truth.tp dia xleh terima la uols.ego melangit.xleh org lbey dr dia.


sejak itu,mulalah hati dia yg dah sedia busuk tu bertambah2 la busuk..

ok.itu semua sejarah.bila ingt blk rasa nk gelak sbb si tut emo sgt x ingt n sebar cerita pelik2 psl i.gile lah pompuan tu!

ENough OF HISTORY!

JOM CERITA WHY I NK CKP PSL TAJUK NI TONITE!

ada satu event happening in Uniten,malangnya xd penari yg tggl lg kt uniten ni.so dak2 lame ni decided nk ajak i join.walaupun diorg taw risky sbb si tut akan carut diorg,tp diorg try.

guess what,betapa busuuuuuknya hati si tut ni sampai dia sanggup amek org lua and byr instead of amek i student uniten ni.sronok ke jadi hati busuk ni?mcm lg bersusah payah menghabiskan duit ade la.haha.

motif utama penulisan :

ape yg korg patut buat kalo muncul org mcm ni dlm hidup korg?

1. ignore

2. remember this one thing : ade effect ke dlm life uols?

3. if jumpe, pura2 x pernah gado.n jgn takot.ape aku heran la de!

4. always rasa uols cantik.sbb org2 hati busuk ni akan always burok,luar and dlm.

enough kot tips tu.dats all la kot.jom kita doa ramai2 moga2 anak si tut x berperangai busuk mcm dia.

p/s : rasa kesian pun ada dgn org2 cmni.they really tried their best to be the meanest among all.

santapan utk org2 yg berhati wangi :

hbs credit mlm2 pn dah xd hal lah skang.click cni!

sape rasa dia ada bakat in music?jom join saye.

ingt turkey x bley mkn ke?boleh la de.siap murah lg wa ckp sama lu..


Post a Comment