Followers

Pages

Friday, July 22, 2011

EX yg psycho!

Assalamualaikum uols.

Today bukak2 celik2 tonyoh2 je mata trus fikir nk update ape pagi ni.bila sentuh ubat gigi,rasa nk update psl ubat gigi,bila sentuh shower foam dettol trus rasa nk post psl tu.

Ape aje la difikir bila idea x berbuah lebat.

Hari ni i breakfast hotdog 2 ketul.sebelum apa2 pn i minum beberapa teguk air msk.

Supaya suara lunak mcm Whitney Houston. @_@

Menu breakfast is not that healthy for today.so it hought i should take a bite of Jacobs Oat Meal Cereal with Apple yg i mkn smlm.mcm dah jd cekedis feveret je.hehe.sdp tp berkhasiat babe! :D

Naek kereta,bukak pagi rock crew FLY fm.

Tajuk hari ini :


PSYCHO EXes

Sape je antara uols yg pnah mengalami kejadian mcm ni?

I was the victim once. X perlu la I dedahkan siapa my EX tu.tp I think he’s psycho enough.y I cakap dia psycho?haaa…inilah dia.

Masa I decided to break off, I trus tuka number, x lyn apa2 pn.itu mmg keputusan tekad I setelah hampir 2 tahun asyik merana je dgn dia yg x hbs2 dgn stock perempuan keliling pinggang.

So dia yg naik berang mcm singa kelaparan sbb xleh pujuk I supaya cair blk cm biasa, paksa I trun jumpa dia bwk apartment i. mcm mana dia paksa? Of course la through best fren a.k.a housemate I yg bernama Lisya. Lisya had to do it.

So I thought, ok la.xpe. this is the last one. I promised myself.

And yes,I trun,got in the car,and he drove off like CRAAAZYYYYY.i tkt mati je ms tu.

Tp I senyap je,sampai la kt selekoh ( I fobia gila dgn corners sbb pnah accident dulu) , I ckp..

Ÿg u nk laju2 ni _________(ayat x sempat disambung)

Trus hinggap penampar backhand.

@_@

i think u guys know what happened after that kan?

Then I jerit nk kua kete. Dia bwk I g ceruk hutan mana tah. When he stopped the car, i trus nk bukak pintu kereta nk lari coz i was so scared seriously!

Dia trus mengganas dgn hebat, cpt2 tarik blk pintu and trus membawa kereta dgn hebaknya menuju ke hutan yg seterusnya.

Oh x sanggup dah nk cerita.

Itulah kisah EX yg sggh psycho!

Sekian terima kasih.itulah breakfast korg utk hari ni.hehe.ingt, kita kena sentiasa kuat supaya x ditindas lg oleh boyfriend2.eh EX boyfriend yg gila mcm ni.huh!

Girl power!!!!!!

p/s : ni sebenarnye post utk pukul 8am td.tp x smpt disebabkan kesibukan telampau. :D

Post a Comment