Followers

Pages

Thursday, August 4, 2011

Rozita Che Wan ni xd org len ke die nk rampas?!

assalamualaikum..

hye uols.

tajuk itu bukan sama skali bukan satu penipuan.i xd nye nk putar belit manipulasi tajuk. T_T

my boyfie berangkat ke Tanah Suci smlm jam 3 ptg.before he took off, he texted me this :

"cyg,baby group ngn rozita che wan can cyg.pastu kt sana ramai lg artis.ada Lisdawati ngn husband and Betty Banafe"



tgk tu.i x tipu kan?btullah die tggl i sbb Rozita Chewan. i taw la i x putih melepak mcm artis tu.tp I hitam manis. ;p

ala derr...xd nye wa rs tercabar sbb wa taw boyfriend wa mmg ade wa sorg je dlm jantung hati die tu!stakat rozita chewan die x tergugat la.kalo Mariah Carey yg 1 group ngn die bru i tkt! ;p

pape pn I taw die akan enjoy beribadah kat sana and moga2 bile die blk nnt, die jd Ustaz berjambang yg boleh membimbing I sampai bile2. ^_^

p/s : dah puasa hari ke-4.cpt je kan? :)




Post a Comment