Followers

Pages

Saturday, August 27, 2011

invitation and secebis kata sebelum raya. :)

Assalamualaikum..

Haih~makin nk raye ni rasa mcm makin sdey plak. I dri dulu x brp suka raya. Pd I raya kt Malaysia ni havoc sgt. Smpi ramai rakyat Malaysia yg membazir. Termasuk la I sndri.

I ske membazir bab kuih raye. -_-“

Ms bulan ramadhan rs mcm tenang sgt. Duit pn kurang keluar sbb slalu berbuka kt masjid and msk kt umah. Kalo raya msti byk hbs duit sbb ms tu dah gelojoh sgt sbb dah x puasa. Bila jumpa kedai kecik2 jual makanan ke minuman ke hbs la nafsu serakah dilayan dgn hebatnye. Dibeli lah semua akibatnye kehabisan duit dan gemok. Merepek. -_-“

The only thing I like about raya is the sembahyang raya, and tv shows yg ade nyanyi2 lagu raye. And not to forget malay movies! ^_^ cerita Hindustan I rs x patut lgsg diorg ltk dlm tv shows during raya. Don’t u think so?

I pn ske bila dtg part2 kena tlg my mum buat hamper, kuih raya and everything.heee.. ni contoh yg I buat. ^_^ cantek x? ;p nk tempah? Oh I x sanggup kalo I keje cmni. Leceh woh!!



Tp raya mmg akan ada. Depends on us how kita nk celebrate. Btol? ^_^

Tahun ni I blk penang negeri berkelapa di benderanya. Esok lps subuh trus grk tanpa buang ms. Konvoi sama makcik.

Uols blk mane??? ^_^

Yg penting hati2 ketika memandu. My boyfie baru smpi tg malim dah jamm. For those of u yg nk tol free or discount, check la sebelum grk. Byk bole saving tu.

Ey!sebelom uols hbs bace.i nk buat pengumuman penting ni…

Rakan2 bloggers…I bg special invitation…

Jemput lah dtg ke rumah i…parents I buat open house…ni details nya..

VENUE : OZANA VILLAS, MELAKA

DATE : 10TH SEPTEMBER 2011

TIME : 8.00 PM – 11.00 PM

so jemputlah dtg ye rakan2…bwk la makcik ke nenek ke tok ke, bf, gf, mak, ayah, dan lain2.hehe. hope u guys can come!! ^_^

Post a Comment