Followers

Pages

Wednesday, August 3, 2011

hebaknya harga!

Assalamualaikum uols!

Gud morning!mcm dah lame gile x update blog.smlm kepenatan x hengat.hari2 ade je bnda nk kena settle.haih~agaknye mmg begini kalau dah dewasa. ;p

Not wasting anymore time, today I would like to share with u all some vouchers and promos. I dun usually care about churp2’s promos, even if I was, it would be just at the most below part of the post.haha.

But looking at the email just now, the promos are tempting!

Apaaa???x percayaaa?????

Come,let’s have a look!

Haa..ni lah first bnda yg menarik mata sampai jd bulat!sbb handphone I mmg dah tggu masa campak kt longkang pasar besar je.huhu.

Admire nye kt galaxy SII tu..i pakai Samsung gk.tp Pixon12.hampeh la phone tu.harap mhl je.sobs. ;(

Kalau rs xnk handphone, ha ni microwave ade.washing machine ade, tv ade.ckp je ape uols nak.sme pn nga promo baek punnya! Kot2 ade couples just got married, baru pindah ke. Jgn lah segan silu pilih, byr and bg komisen sket kt i.tipu je. ;p



Ape yg best sgt psl promo ni?haa...yg best nye tu dah la murah..leh saving2.pastu siap boleh dpt FREE lg tu. Brg2 yg dpt free tu bkn calang taw!tgk tu.



Sp laaa yg nk bg free.

samsung je yg baek hati.

Kalau rs nk silalah beli.

Dah beli jgn lupa diri.

Pantun annoying.eheh.

siapa2 yg rasa mcm nk beli semua ni.xnk beli pn xpe..tgk je pn i x kesah.hehe.nah click cni!

ok uols.nnt I update lg ye.tgk la lunch nnt kalau perut x meragam.byk btul bunyi perut ni.huhu.

Anyway.. SELAMAT BERPUASA HARI KETIGA! ^_^

p/s : hari ni buka kt masjid je.masjid putra yg kt dataran tu.jom? :)
Post a Comment