Followers

Pages

Sunday, August 7, 2011

Sng2 je dia membabikan Allah dan Rasulullah.

assalamualaikum.

first and foremost, i bersyukur pada allah sbb i masih waras dan masih ada iman,tidak tersesat dan masih lg berada di landasan yg betul.

post yg u all bakal tgk ni maybe bukan something new.maybe ada antara u all yg dah pnah baca.tp for me,this is my first time. n bila i baca... istighfar tanpa henti..nauzubillah.

Photo

jauhkan lah aku dr gejala2 begini ya Allah..

i mmg x boleh terima bnda2 mcm ni.lg2 bila makcik hajjah ni publish her way of thinking. this is madness. biarpun nowadays ramai org yg dah bertaubat,artis berubah 100%, tp at the same time ramai manusia(mcm x layak je bg name manusia) yg menghina agama Islam to the max!

haih~renung2kanlah.

utk baca blog si makcik yg x reti adab hormat Islam, click SINI.

p/s : diharapkan ade sesuatu yg boleh dilakukan kt blog makcik kurang ajar ni.boleh x nk block ke ape ke.haish,skt plak ati.pape pn.ucaplah istighfar...
Post a Comment