Followers

Pages

Monday, August 24, 2009

pesta gossip plg hebat!

lokasi : rumah fariza basri,dpn lappy die.
time : 1.35am.
perasaan : marah amat dkt miss J selepas pesta gossip.

cukup sekadar aku kenalkan die dgn miss J.ada apa dgn miss J?
mulut miss J ni x reti tutup.sgt suke bercerita pasal org...
aku x pnah dgr lagi die bercerita psl aku..yg aku dgr die cite psl kwn2 aku sndri..
spt biase..aku xkan kesah psl die..as long as die x pnah kacau idup aku..
tp skang..die da kacau my life yg dah sedia miserable ni..
yg tggu mase je nk mati ni..
MISS J...aku x pnah sebok pn psl ko..ko nk dgn sape ke..watpe ke..aku x pnah kesah..aku nk g club ke..aku nk g memane ke..
ade aku kacau idup ko?xd kan???
aku nk post gamba ape ke...nude pix of u ke..heh..ske ati aku la...
bkn maen lg ko ckp aku x malu la ape la....tp still ko bace blog aku kan???hahahhaa...
wtf la...get a life la weh..asek ckp psl org je...aku pn letih la ngn ko...ko tu da la kedekut..
da la x pnah berenti ckp psl bf aku,bf kwn2 aku..xle blah..
mcm la ko nye bf tu perfect.senget!xle blah...ade eyh org cmni?
x sangke btul..maybe sbb aku x pnah kena kot b4 dis...
hah...ko idup la sorg2 pasni..aku ade life yg amat best ngn kawan2 aku yg ko kutuk ni..
sekeji2 aku pn..aku xd la nk kutuk sme org kan???

p/s : ko patut replace richard reed(aku xtaw spelling btul ke x..klo slh,mintak maaf..slhkan sean.die yg suh aku spell cmni..wehehe)hahahahahaa...

words of d day : kampung and gay!
Post a Comment