Followers

Pages

Thursday, September 17, 2009

its coming!!!its coming!!! (^_^)

lokasi : atas meja study IKEA kt murni
mood : pasrah(xle blah)
motif : self expression.wth?haha

ape yg coming ni?hehe...eleh..saye taw anda sme taw..buat2 xtaw plak..bday saye mkn dkt ni..jgn nak lari2 yeh...hahaha...if nak lari gak xpe..saye x paksa..lalala..

tah pape la aku ngarut kt atas tu..hurm.as promised,aku nk create post pas sahur..since aritu lg since aku singgah roxy kt alamanda..haih..memandangkan bday aku da dkt..so aku nk get my wishlist ready so dat if ade org yg xd clue nk bg aku ape..bole refer kt cni..hoho..

jgn tanye aku soalan yg aku sememangnya akan malu2 kucing utk jawab ye..contohnye..

"najilaa..bday da dkt ni..nnt present kamu mau ape?"

ataupun..

"nazer,ko nk ape bday ko nih?"

soalan2 yg aku sgt xbole nk jwb n aku taw aku akan end up tersengih2 mcm kerang busuk.hahahah..okeh2.sbnarnye wishlist ni bkn wujud semate2 sbb bday aku ye..da lame aku nk bnda ni..tp x pnah berkesempatan utk beli..huu..kecuali brg idaman nombor 1 ni la..ni plg baru dlm wishlist aku tp aku sgt2 nak bnda tu.demm..

WISHLIST SAYE :

barang idaman nombor 1 : woolen hat roxy




aku ske yg mcm no 2 nye type tu.sgt simple yet stylo..haha..yg kat roxy tu aku berkenan ngn kaler ijau kuneng tu..wah...mau beli tp aku kekeringan skang ni..kang klo beli xnk hbs plak kan duit smpi kena ikat perut..so xpe..letak je dlm wishlist..hoho..
barang idaman nombor 2 : alien teddy at rooms(btul ke aku eja name kdai tu?)
aku jumpe alien teddy tu kt OU.sgt2 kiut!tp smpi skang x beli.ade nmpk alien teddy kt midval jugak.same shop.tp x beli jugak!demm.. :(
barang idaman nombor 3 : tix percutian ke pulau perhentian
yang ni..aku sgt2 teringin nk g..since dulu lg..tp x pnah dpt..tah bile la nk dpt nih..adeh~
barang idaman nombor 4 :
blum dipastikan lg..begitu juga dgn yg seterusnya..huhu..
e n d
p/s : sudah 17/9/09..hahahahhaha ;p
Post a Comment